Kanholmsfjärdens Marina AB

Kanholmsfjärdens Marina AB

Monternummer: D 110

Specialisten på sportfiskebåtar

Kanholmsfjärdens Marina är en komplett marina och återförsäljare med inriktning mot sportfiskebåtar.
Vi är en fullservicemarina som kan utföra alla vanligt förekommande arbeten på motorbåtar.
Kanholmsfjärdens Marina är auktoriserad serviceverkstad, installatör och återförsäljare av Mercury, Honda, Motorguide, Lowrance, Simrad, Raymarine, FLIR, Garmin, Minn Kota, Humminbird och Webasto samt hela Attwoods marina produktsortiment och hela Comstedts produktsortiment. Vi är den enda auktoriserade serviceverkstaden för Motorguide elmotorer i hela mellansverige.

Som medlem i Sportfiskarna får du 10 % rabatt på arbete, service och produktsortiment mot uppvisande av medlemskort.

Vi samarbetar med dom stora försäkringsbolagen med alla former av reparationer och motorinstallationer och arbeten vid skada och stöld.
Vi strävar alltid efter att försöka skräddarsy lösningar för våra kunders båtar vad gäller både framdrivning, marinelektonik, komfortproduker och sportfiskeanpassningar. Alla har unika behov och vi finns där för att tillgodose att du får den bästa lösningen för just din båt.

Kom förbi vår monter på mässan och titta på marinelektronik, motorer, batterier och smarta båtprylar. Passa på att snacka båtar och installationer med oss installatörer och tekniker som står i montern. I monter D:110 kommer du kunna få svar på det mesta som rör din sportfiskebåt.