Save The Baltic Salmon

Save The Baltic Salmon

Monternummer: C06:43

Framtiden ligger i våra händer

Som ni säkert känner till har vi stora problem i våra vatten med tiaminbrist.  Under 1990 talets slut togs bidraget bort från forskningen kring tiaminbristen. Idag drivs denna av Lennart Balk och finansieras av privata donatorer och företag. Lennart har valt att arbeta tillsammans med Save the Baltic. Där finns också Stellan Hamrin, våra sakkunnige vilken medverkar för att komma gräsrötterna närmare och på så sätt påverka opinionen. Universitetens tredje punkt.

Laxfisketurismen är idag hotad. Vi kan idag läsa om en rad olika artiklar gällande laxdöd i våra älvar runt om i hela de norra stratosfären.

https://savethebaltic.wordpress.com/category/tiaminbrist/

Vi kommer att vara med på Sportfiskemässan den 16-18 mars, 2018, vilket är ett årligt återkommande event. Våran monter kommer att vara en informativ monter. Vi har tillsammans med Älvräddarna och föreningen Rädda Höga Kusten, bestämt oss för att dela ut årets gärning för våra vatten på Stora Scenen på Sportfiskemässan av Christer Borg, Lennart Balk och Stellan Hamrin är med som föreläsare.

Water for Life Award från våra källor till hav.

Vi har under åren som gått bidragit till att vinna i tre stora domar i Mark- och miljööverdomstolen. Till detta har Stellan Hamrin vår sakkunnige medverkat.

Detta gäller domarna kring Väröbruk som ville utöka utsläppen med klorerat vatten, stopp för gruvan i Vättern samt stopp för tre stora fiskodlingar vid Höga Kusten.

Därför behöver vi hjälp för att kunna fortsätta vår verksamhet.

https://savethebaltic.wordpress.com/category/sponsorer/

Vi hoppas på att du kan, och vill, hjälpa oss på något sätt i vårt arbete för kommande generationer. Detta startar vi nu i Hörnefors ungdomsverksamhet.
Läs mer här:
https://savethebaltic.wordpress.com/2017/10/27/wobbleryerkflugorspobyggnad-2017-2018/

Alla gåvor räknas, för även många små vattendrag blir till stora älvar.

https://savethebaltic.wordpress.com/2015/03/06/bli-medlem/

För endast hundra kronor (100 SEK) per år… stöder man detta! märk insättning med namn och meiladress. Sätt in pengarna på föreningen Savethebaltic

BG 466-7259.

IBAN: SE49 8000 0842 0292 4919 1249

BIC: SWEDSESS

Swish: 123 595 98 20

Bästa hälsningar Kenneth Karlsson