Vision - Fly Dressing

Vision - Fly Dressing

Monternummer: D:172

Dobb Daddy

Spinnflugor efter gädda är grymt effektivt och det var just dessa som tog oss till finalen i Sportfishmaster 2018 och i år släpper vi även tyngre skallar som gör det möjligt att fiska dessa på djupare vatten.
Ni hittar Holmér vid vårt akvarium med dessa skapelser i vår monter D:172

Nymphmaniac

Vision kopplade redan I fjol ett fast grepp om det växande Europeiska nymphfisket med sina mycket omtyckta spön och linor i Nymphmaniac-sortimentet. Till i år växer sortimentet ytterligare, med både specialdesignade rullar, fler spön och diverse tillbehör. Är du nyfiken på detta supereffektiva fiske, passa på att komma in och snacka med framförallt Cato som behärskar detta fiske till max!

 

XO/Merisuola-flugrullar för havens monster

Äntligen är de här. Rullarna som kan tämja en storlax i Jokkfall eller rent av en Megamarlin i tropiska vatten. Robusta, snygga och otroligt starka, men ändå för storleken lätta gör dessa till rullen du ska ha när det inte finns utrymme för kompromisser. När bara det bästa är gott nog.

Finns i 9/10 och 10/12 i antingen en proper gun-smokefärger eller läckert electric blue och orange.

 

Hybrid och Hammer 2-handslinor

Vision släpper i år två stycken helt nya linsystem som med deras nya Hybridtippar är imponerande mångsidiga.

Hybrid är ett system designat för att vara den typen av lina du vill att den ska vara. Alltifrån brutal Skagit till smooth Scandi eller rentav en kortare Speylina. Allt beror på vilken vikt du väljer på linan till ditt spö. Då linan har en tunn, välskjutande integrerad runningline kan du även synta in flugan nästan hela vägen in utan att få rasslet med skarvar i spöringarna.

Hammer är en otroligt kraftfull och jämt kanstande Skagitlina som även fungerar fantastiskt bra som ”punchig” scandi med lite längre spets. Helflyt eller Flyt/S3 gör att du med rätt spets kan tackla de flesta fiskesituationer du kan stöta på under en säsong.

Kom in och testa om du vill få dig en riktig aha-upplevelse.

 

Vision Stifu

Nya Stifu-serien ifrån Vision är kanske en av årets mest spännande nyheter. Bra prisläge, lätta, kraftfulla med ändå känsliga i toppen och läcker modern design gör Stifu till en vinnare framförallt till sjö och kustfisket där du vill kunna leverera långa, precisa kast gång på gång utan att trötta ut dig själv. Kom in och känn på dessa läckerbitar, eller varför inte ta dem på en åktur på kastbanan? Håll i hatten säger vi bara!

 

Costa Del Mar- See What’s Out There

Costas fiske, eller snarare livstilsbrillor har på sedan 1983 byggt polariserande glasögon av absolut högsta kvalitét för de allra mest krävande användarna. Det är ingen slump att större delen av världens fiskeguideskår använder sig av Costas glasögon dagligen.

Inför säsongen 2019 finns mängder av läckra nya bågar både för dam och herr. Och du, Costa utlovar livstids service på sina glasögon, så vad tvekar du på? Välkommen in och upplev skillnaden jämfört med andra tillverkare!

 

Vision XLV & XLV Custom

Visions XLV-serie har sedan den lanserades för ett par år sedan blivit otroligt populär. Och det med all rätt. Serien är prisvärd, snygg och väldigt pålitlig. Bromsen är tillräckligt kraftfull för att hantera det mesta som såväl i Skandinaviska som internationella vatten.

Till 2019 års säsong utvidgas serien med ett antal nya modeller. Standardeserien får två svarta alternativ och i Customfamiljen hittar du nu även nischade rullar för Nymffiske, switchspön och en rejäl laxrulle. Oavsett vilket som är ditt favoritfiske finns nu en XLV för dig.

 

Fluggrabbarna från Perch Pro

Kom och träffa och snacka borrefiske med Steffan och Daniel ifrån Perch Pro! Vad tycker du om fjolårets insats? Kunde de gjort något annorlunda? Har du någon dräparfluga de bara måste testa eller rentav ett skitspännade vatten? Eller du kanske helt enkelt är sugen på att ge abborrfisket med fluga ett försök denna säsong och vill ha lite tips och råd om hur du ska komma igång med ett av våra roligaste fisken, Daniel och Steffan har koll.

 

Bauer och Tandefelt ifrån Fly vs Jerk

Kommer du till Sportfiskemässan under fredagen så har du chansen att både regerande mästaren i Fly vs Jerk Markus Tandefelt och veteranen i sammanhanget Niklaus Bauer. Då har du även möjligheten att se förhandsvisningen av finalen och lyfta fram grabbarna till vad som förhoppningsvis blir ytterligare en seger för flugteamet! Bauer är så klart på plats i Vision/Fly-Dressings monter D:172 även under lördag och söndag och surrar fiske och prylar till läpparna blir blå!

 

Nikolaj Martins och Pada Bjurenstål- Team Vision

Otroligt mångsidiga och skickliga minkarna ifrån Team Vision Nikolaj och Pada bemannar Vision/Fly-Dressings monteri dagarna tre och kan ge dig ovärderliga tips om alltifrån havsöringsfiske till tarpon och vad du behöver för prylar för det.