Baitbrothers

Betesbyggare

Baitbrothers

Betesbyggare

Biografi

Tjena!

Jim- och Filip Landérus  här, två fisketokiga bröder som både fiskar och bygger beten tillsammans under namnet Baitbrothers Sweden. Däremot kallar vi oss nog mera för Baitbrothers vilket också blir signeringen på våra underbara skapelser (förutom några få tidiga modeller som fick signeringen ”BBS”).

 

Vi är rätt nya inom betesbygge och detta blir vårt första år som utställare efter ett par års medverkan som besökare på sportfiskemässan. Vi är sjukt taggade och det skall bli så himla roligt att få visa upp vad vi kan bygga, inte nog med att betena är underbara att beskåda, de fångar gädda också. Som vanligt smittar intressen lätt av sig mellan bröder och anledningen till att jag (Filip) började med betesbygge har jag min storebror Jim att tacka för. Utan hans trevande steg i betesbyggardjungelns underbara värld hade vi aldrig stått här idag.

 

Vår första gemensamma modell kallar vi för fatbrother och det är ett swimbait på 12cm och ca 55g. Rätt lik en westin swim fast något aggressivare gång vid monoton hemtagning. Utöver det har vi byggt på med lite olika modeller och följer samma logik vid namngivning, dvs att de innehåller brother. Till mässan 2020 kommer vi att ta med oss ett par olika träbeten som räcker alldeles ypperligt för en heldag på jakt efter grisarna.Trots att vi är nya inom branschen försöker vi att hålla en riktigt god kvalitet samtidigt som vi erbjuder priser där betena inte hamnar på hyllan som prydnader. Betena är gjorda för att fiskas med och det hoppas vi att alla våra kunder gör. Våra modeller är främst byggda av bok och ek, samtliga beten har minst 7 lager lack vilket gör att de står emot även de största och vassaste gäddgapen.

 

För er som inte är bekanta med oss och våra beten föreslår vi att ni redan nu går in och letar upp oss på instagram. Där delar vi med oss av bilder, videos och annat smått och gott. Ni hittar oss under namnet @baitbrotherssweden

 

Vill ni veta mer om oss , fiske eller betesbygge får ni komma förbi betesbyggargatan och säga hej – vi ses på mässan!

Skitfiske på er, Jim & Filip