Melanie Figueira

Flugbindare

Melanie Figueira

Flugbindare

Biografi

Hej!

Fiske har alltid varit en del av Melanies liv, och under de senare åren har det blivit mer av en livsstil än bara en hobby.

Född och uppvuxen på Småländska höglandet, med all vår böleskog och många sjöar lärde hennes far henne tidigt att fiska efter gädda, gös och abborre.

Det var först 2016 som hon fann flugfisket, och det förändrade allt.  Idag kan hon inte föreställa ett liv utan det.  Det hon tycker allra mest om  är jakten efter öring, gärna i små snabba vatten, det är vid dom mindre åarna och älvarna som Melanie känner sig som mest hemma.

Flugfisket är så mycket mer än bara fiske för henne. Melanie älskar upptäcka nya spännande platser i världen och möta intressanta människor som delar samma intresse och kärlek för naturen.

2020 blir hennes första år då hon deltar på Sportfiskemässan och hon kommer att binda mindre streamers/baitfish och hennes egna Chickadee Zonkers.

Ni kan även hitta Melanie på Instagram och Facebook, Monkey Fly Fishing, där  delar hon med sig av sina fiskeäventyr och visar upp de flugor hon binder.

Väkomna 🙂