Sportfiskemässans mässhotell 2020 Best Western Royal Star.

Ska du besöka Stockholmsmässan? Eller är du helt enkelt på besök i huvudstaden för lite sightseeing och nöjen? Oavsett varför du är här kan vi varmt rekommendera att du bor hos Best Western Royal Star Hotel i Stockholm-Älvsjö. Som hotellgäst har du nära till Stockholmsmässan och hela centrala Stockholm. Det går många bussar och tunnelbanan finns precis i närheten av hotellet. GRATIS PARKERING och givetvis frukostbuffé

Pris per natt 18-22 mars:

Enkelrum:       1095:-

Dubbelrum:    1295:-

Trippelrum:    1595:-

Priserna inkl. moms, frukost, parkering, wifi och entré till gym/bastu.

BOKA: Via mail  info@royalstar.se eller anette@royalstar.se – alternativt ring 08-990220.

Bokningskod: SPO180320

Vi behöver veta för/efternamn, ankomst/avresedatum, önskad rumskategori och betalsätt – Så får ni en bekräftelse av oss direkt.

https://www.bestwestern.se/booking-path/hotel-details/best-western-royal-star-stockholm-88213

Scandic Talk

Scandic Talk är ett modernt hotell precis intill Stockholmsmässan. Rummen och vår restaurang genomgick en face-lift under 2018. Här finns restaurang, möteslokaler, Bistrobar samt en Skybar på 19:e våningen med fantastiskt utsikt. Fritt wifi och access till gym och bastu ingår för alla hotellgäster. Parkering erbjuds mot kostnad i låst och övervakat garage under hotellet.
Erbjudandet gäller för utställare:
 15% rabatt på FLEX pris
 Stor frukostbuffé
Boka på scandichotels.se/talk och uppge bokningskod: UTS
Info: Detta erbjudande bokas online. Betalningen sker i samband med incheckning och avbokning går att göras fram till kl. 18:00 på ankomstdagen. Erbjudandet gäller i mån av plats med reservation för eventuella ändringar.