Praktisk info

Datum: 20-22 mars 2020

Öppettider: Fre 9-18 – Lör 9-18 – Sön 10-16

Plats: Stockholmsmässan, Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö

Sportfiskemässan är den största mässan i Sverige inom sportfiske!


Här träffas människor med gemensamma intressen för att titta på de senaste produkterna, delta på våra aktiviteter, lyssna på föreläsningar, titta på fiskefilmer, tävla, se sportfiskebåtar och boka sina fiskeäventyr. Mässan har starka samarbetspartners inom företag, organisationer och skolor. Vidare har mässan ambitioner att öka intresset för sportfisket och främja fiskevård. Vi har en hög ambition vad gäller ditt mässdeltagande.

Intresset för mässan är lika stort hos stora som små, proffs som nybörjare, gamla som unga, kvinnor som män. Sportfiske hör till en av svenskarnas absolut största fritidsaktiviteter. Fler än 4 miljoner svenskar har provat på sportfiske i någon form.

Här möts människor med ett gemensamt intresse som kan få goda råd från utställarna kring allt som gäller fiske. Sammanfattningsvis erbjuds besökarna den unika möjligheten att få känna, testa, uppleva och inspireras inför sportfiskesäsongen.

Inför ditt besök

Sportfiskemässans mässhotell 2020 Best Western Royal Star.

Ska du besöka Stockholmsmässan? Eller är du helt enkelt på besök i huvudstaden för lite sightseeing och nöjen? Oavsett varför du är här kan vi varmt rekommendera att du bor hos Best Western Royal Star Hotel i Stockholm-Älvsjö. Som hotellgäst har du nära till Stockholmsmässan och hela centrala Stockholm. Det går många bussar och tunnelbanan finns precis i närheten av hotellet. GRATIS PARKERING och givetvis frukostbuffé

Pris per natt 18-22 mars:

Enkelrum:       1095:-

Dubbelrum:    1295:-

Trippelrum:    1595:-

Priserna inkl. moms, frukost, parkering, wifi och entré till gym/bastu.

BOKA: Via mail  info@royalstar.se eller anette@royalstar.se – alternativt ring 08-990220.

Bokningskod: SPO180320

Vi behöver veta för/efternamn, ankomst/avresedatum, önskad rumskategori och betalsätt – Så får ni en bekräftelse av oss direkt.

https://www.bestwestern.se/booking-path/hotel-details/best-western-royal-star-stockholm-88213

Läs mer om restauranger, hotell mm HÄR