Barn & Ungdomar

Under mässans alla dagar har vi fullt med aktiviteter för barn och ungdomar bla, barnfiskeskola för alla mellan 7-12 år, aktiviteter i Sportfiskarnas Ungdomsmonter, flugfiskekurser för alla från 13 år – se separat program –  mm

Sportfiskeskolan

Under mässan kan alla barn, mellan 7­-12 år, gå i sportfiskeskolan och lära sig mer om fiskeknepen som ger mer fisk. Under drygt 60 intensiva minuter får du som deltagare i sportfiskeskolan först lära dig om våra vanligaste sportfiskemetoder och våra vanligaste fiskarter! 

Det blir en perfekt introduktion till sportfiskets härliga värld! Sportfiskeskolan genomförs av elever från SportfiskeAkademin i samarbete med Sportfiskarna. Du som deltar får ett gratis medlemskap i Sportfiskarna resten av året!

Alla som deltar får dessutom en fin presentpåse fylld med beten från Svensk Sportfiskehandel värde ca 500:-  OBS! Begränsat antal platser. Start varje halvtimme.

Bygg din egen spinnare

Välkommen alla barn upp till 17 år till Schulz Lures monter på Sportfiskemässan!

Vi håller till på Betesbyggargatan monter C17:19.
Hos oss får du göra en helt egen spinnare, och du har chans att vinna grymma fiskesaker, prata fiske samt att du får en fullproppad goodiebag med massa kul – givetvis helt gratis!
För dom mindre barnen finns möjlighet att färglägga häftiga fiskar.

Hoppas att vi syns – Välkomna!

Sportfiskarnas ungdomsmonter

Förutom sportfiskeskolan finns en helt separat ungdomsmonter där alla barn och unga, familjer, föräldrar eller ungdomsledare som vill ta med barn ut på fiske är välkomna att få tips och idéer. Vi har förutom information om klubbar, fiskeläger och aktiviteter för unga en gör-det-själv-hörna med spinnartillverkning och flugbindning. Varmt välkomna att träffa oss som arbetar med ungdomsfiske i hela landet!