Ola Lures

Ola Rasmusson

Ola Lures

Ola Rasmusson

Biografi

Jag är en 37 årig fiskeentusiast som tillverkar beten i främst gummi under företagsnamnet Olalures. Född och uppvuxen kring ett av Sveriges finaste fiskevatten vid Mörrumsån och Blekinge skärgård, så fisket blev en naturlig del av min uppväxt. Jag är en nykomling inom betesbyggarbranschen och började så sent som i oktober 2015 att bygga egna gummibeten för gäddfiske vilket är en fiskeform som ligger mig varmt om hjärtat. Startade med att binda egna lax och havsöringsflugor i flera år. Men nu har gummitillverkningen stått i fokus. Idag kan jag stoltsera med ett helt gäng olika modeller, handgjorda med noggrann precision och kärlek, som kan fås med en uppsjö olika trevliga färgalternativ.

Jag försöker skapa lite nytänkande utanför boxen, komma med lite ny design och idéer kring beten. Viktigt för mig att inte göra vad alla andra gör utan skapa min egen stil. Hög kvalité, finish och fångst är prio1 på mina beten.

Besök min hemsida www.olalures.se eller sök upp mina sidor på sociala medier för att hitta mer information om mina beten.

Ser fram emot att träffa er på Sportfiskemässan, ni finner mig på Betesbyggargatan.

/Ola Rasmusson