Waide Lures

Olle Vaide

Waide Lures

Olle Vaide

Biografi

Hej!
 
Jag är en fiske- och betesnörd på 34 år. Gift och pappa till min dotter på två år.
 
Detta är tredje året jag ställer ut på Sportfiskemässan och jag är otroligt stolt över att få vara med. Sportfiskemässan är höjdpunkten på hela betesbyggar- och fiskeåret. Att få vara en del av festen är helt fantastiskt.
 
Det som började i ett inglasat uterum 2013 fortsätter som enskild firma och välfungerande verkstadsproduktion i källaren. Mitt betesbyggeri kommer fortsätta småskaligt under 2019 och det är i den lilla produktionen som jag utvecklas som mest med nya innovationer, förbättringar på gamla innovationer och kreativa målningar. Det är det jag älskar mest med betesbyggandet.
 
Jag bygger framförallt beten för gäddfiske med en hel arsenal av trämodeller till alla tänkbara situationer. Mitt mål är att gemene man ska känna igen mina betesmodeller och mina konstverk.
 
NYHETER
 
Jag satsar stenhårt på mässan 2019 och det är en helhjärtat trä-produktionssatsning. Min Tsunami tailfamilj har fått tillökning i form av två nya storlekar. En mäss-special ”Super Tsunami” och en välkommen nyhet för alla abborrefiskare, en riktigt litet tailbete, ”Nano Tsunami”.
 
Desto närmare mässan vi kommer, desto fler nyheter kommer jag släppa. Det kommer bli minst 2 nya bucktailar och 2 nya ytbeten.
Ja, och givetvis kommer det ett mässerbjudande som garanterat lyfter på ögonbrynen. Håll utkik!!
 
Kom och tjata beten med mig på mässan, det kan jag aldrig få nog av.
 
Vi ses på mässan!